• S’aprova la compra d’un tractor amb braç per segar l’herba

  13/07/2021 Llegir mes »

  En el darrer ple ordinari de l’Ajuntament de Querol, celebrat el passat 9 de juliol, es va aprovar de la compra d’un tractor amb braç per segar l’herba amb la convocatòria del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

 • NOVA JORNADA CERTIFICAT DIGITAL

  02/07/2021 Llegir mes »

  Seguint en la línia de les jornades d’administració electrònica i certificats digitals que organitza el Consell Comarcal, els comuniquem que el dimecres 14 de juliol hi haurà una nova oportunitat per obtenir el Certificat Digital idCAT.

 • Extingit incendi Esblada

  15/06/2021 Llegir mes »

  Des d’aquest migdia, els Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d’extinció d’un incendi forestal a Querol, a l’Alt Camp. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 13.20 hores, es mou empès per la marinada.

 • Campanya recollida material higiene femenina

  15/06/2021 Llegir mes »

  Hem iniciat una campanya de recollida de material per a la higiene íntima femenina.

 • Rehabilitació de la part inferior de la façana de l’ajuntament

  15/06/2021 Llegir mes »

  L’Ajuntament és un edifici dels anys 70, dins el nucli de Querol, que no ha tingut cap actuació de rellevància, tret de les pròpies del manteniment habitual pel pas del temps. Al llarg del temps, les cases que formen el nucli de Querol, han anat rehabilitant les façanes, moltes d’elles traient els revestiments més moderns i deixant la pedra vista.

 • Arranjament l’entorn del local social de Can Llenas

  09/06/2021 Llegir mes »

  A petició de la junta de propietaris de Can Llenes l’Ajuntament ha formigonat l’entorn del local social de Can Llenes, entre la nau, la zona del parc infantil, la taula de pim-pom i la terrassa.
  Aquesta actuació ha tingut un cost de 6.957,50 euros i ha servit per ordenar aquest espai i donar un ús polivalent a aquesta zona.

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner
Bàner