• La presidenta de la Diputació visita les obres de rehabilitació del Castell de Querol

  17/04/2021 Llegir mes »

  Les obres de restauració i consolidació del Castell de Querol avancen amb el suport de la Diputació de Tarragona. El monument del segle X, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, ha rebut, fins al moment, una aportació de 47.084€ procedents d’ajuts de Cultura  i del Pla d’Acció Municipal (PAM 2021) de la Diputació. Aquest dissabte al matí, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha conegut l’estat actual de les obres de rehabilitació durant una visita a Querol.

 • Ampliació del magatzem municipal de Ranxos de Bonany

  30/03/2021 Llegir mes »

  S’està portant a terme l’ampliació del magatzem municipal de Ranxos de Bonany de Querol. L’actuació consisteix en la construcció d’un nou cobert adjacent al magatzem existent. Primerament s’ha fet l’excavació de l’esplanada del nou cobert fins a la cota del projecte i camí d’accés, excavació dels fonaments i reblert d’una capa base del paviment, a continuació s’han instal·lat pilars, bigues i jàsseres prefabricades.

 • Querol s’adhereix per unanimitat a la Xarxa per a la Conservació de la Natura

  29/03/2021 Llegir mes »

  L’Ajuntament de Querol ha aprovat per unanimitat adherir-se a la Xarxa per a la Conservació de la Natura. Aquesta entitat compta amb l’adhesió de nombroses entitats i 40 Ajuntaments, a partir d’ara també de Querol, que es converteix en el primer municipi de l’Alt Camp en formar-ne part. L’adhesió es va fer efectiva en el ple municipal del passat divendres 26 de març.

 • Tancament de les barbacoes de l’Àrea de lleure de Valldossera

  26/03/2021 Llegir mes »

  Les barbacoes de l’Àrea de lleure de Valldossera estan tancades a causa de la Covid-19 i no es poden fer servir.

 • S’instal·la un cobert a l’Oficina d’atenció al ciutadà de Bonany

  16/03/2021 Llegir mes »

  S’ha portat a terme l’actuació consistent en la instal·lació d’un cobert a l’espai entre els dos edificis que conformen l’Oficina d’atenció al ciutadà (OAC) del nucli de Bonany.  Primerament s’ha muntat una estructura formada per tubs d’acer galvanitzat i, a continuació, s’ha instal·lat una coberta amb panells de policarbonat transparent.

 • Campanya Sóc responsable

  05/03/2021 Llegir mes »

  La campanya Sóc Responsable, d’esterilització i identificació d’animals de companyia a preus reduïts arriba a la seva 10a edició. Estarà oberta tot l’any, però durant els mesos de febrer a maig, hi ha més veterinaris col·laboradors que en d’altres èpoques de l’any. Podeu veure els veterinaris col·laboradors i les dates fins les que participen cada un, en el següent enllaç: http://socresponsable.org/veterinaris.

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner
Bàner