Visita dels alumnes de l’Escola Sant Miquel del Pla de Manlleu a Querol i el riu Gaià

Publicat el 08/05/2018

Alumnes de Primària l’Escola Sant Miquel del Pla de Manlleu (Aiguamúrcia) van participar aquest dilluns 7 maig en una sortida per descobrir els valors naturals i culturals de Querol i l’entorn del riu Gaià, organitzada per l’Ajuntament del municipi a través de l’Associació Mediambiental La Sínia. Cal tenir en compte que la meitat dels alumnes d’aquest centre educatiu són de diferents nuclis de Querol.

Els més petits es van quedar a fer activitats al voltant de la casa de colònies i el poble de Querol. Van participar en diversos jocs i van poder tocar una tortuga. Els més grans van fer una excursió al Gorg Negre, un dels espais més espectaculars del traçat del riu Gaià. Allí van fer una visita guiada a través de les passarel·les instal·lades i van conèixer la flora i fauna de l’espai.

La setmana vinent es repetiran aquestes activitats amb els alumnes de l’Escola del Pla d’Armentera. L’Ajuntament de Querol vol obrir aquesta activitat de natura i patrimoni cultural a escoles d’altres municipis durant els propers cursos.

Més notícies