Subvenció per al foment de l’ocupació local

Publicat el 06/03/2024

L’Ajuntament de Querol Impulsa l’Ocupació Local amb Subvenció de la Diputació de Tarragona.

En una aposta decidida pel foment de l’ocupació local, l’Ajuntament de Querol ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona de 9.244,36 euros. Aquesta inversió té com a objectiu principal el suport al teixit laboral del municipi. Ha estat destinada a un contracte de vigilància i manteniment d’espais naturals.

Mitjançant aquesta iniciativa, l’ajuntament ha contractat un treballador durant 6 mesos, amb la finalitat de dur a terme tasques essencials de vigilància i manteniment dels espais naturals de Querol. Això inclou la supervisió dels accessos i zones d’aparcament, així com el control d’accés als espais naturals, contribuint a preservar l’entorn natural del municipi.

Cal destacar que aquesta acció ha comptat amb un suport integral, ja que la Diputació de Tarragona ha subvencionat el 100% del cost d’aquest contracte. Aquesta subvenció no només impulsa l’ocupació local, sinó que també reafirma la col·laboració efectiva entre l’ajuntament i altres instàncies per a la millora contínua de Querol.

L’Ajuntament reafirma el seu compromís amb el desenvolupament econòmic i social del municipi. Continua treballant en accions concretes que beneficien la comunitat i afavoreixen un entorn laboral saludable i sostenible. Aquesta subvenció és un pas més en la construcció d’un futur més prometedor per a tots els/les veïns/es de Querol.

Més notícies