Subvenció per la Transició energètica i acció climàtica (biomassa)

Publicat el 05/03/2024

Querol introdueix la biomassa com a font d’energia sostenible a «Llar del Poble»

En una nova aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica, l’Ajuntament de Querol ha realitzat un important pas endavant gràcies a una subvenció de 3.777,05€ rebuda de la Diputació de Tarragona, dins de la convocatòria del 2023 per a la Transició Energètica i Acció Climàtica. Aquesta subvenció ha fet possible la instal·lació d’una estufa alimentada amb biomassa a l’equipament municipal conegut com «Llar del Poble».

Aquesta nova instal·lació representa un canvi significatiu en la manera com el municipi aborda el consum d’energia, oferint un sistema de calefacció més net i sostenible. La biomassa, com a font d’energia renovable, permet a «Llar del Poble» mantenir-se calent durant els mesos més freds de l’any, sense la necessitat de recórrer a combustibles fòssils o a l’energia elèctrica, tradicionalment més contaminants.

L’ús de la biomassa com a sistema de calefacció demostra l’enginy i el compromís de Querol amb la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Aquesta acció s’inscriu dins d’una estratègia més àmplia de l’ajuntament per promoure l’ús d’energies renovables i reduir la petjada de carboni del municipi. Ens alineem amb els objectius globals de sostenibilitat i respecte pel planeta. Treballem per garantir el benestar de les nostres generacions actuals i futures.

Més notícies