Subvenció de la Diputació per a la gestió de plagues urbanes i protecció i gestió dels animals domèstics

Publicat el 14/02/2024

La Diputació de Tarragona, en el seu compromís amb el benestar animal i la salut pública, ha concedit una subvenció de 5.385,03 euros a l’Ajuntament de Querol per a la gestió de plagues urbanes i animals domèstics durant l’exercici del 2023. 

Des de l’Ajuntament de Querol, hem destinat aquesta subvenció a diverses iniciatives clau per millorar el benestar dels animals sense llar i controlar les poblacions d’animals domèstics per evitar problemes de salut pública. Una de les accions més destacades ha estat la recollida de gossos abandonats que hem trobat sense llar. Els hem dut a protectores d’animals on poden ser cuidats adequadament i esperant aconseguir per a ells una nova llar o retornar-los a casa seva en cas de ser gossos perduts. Abans de la seva entrega, ens hem assegurat de proporcionar-los alimentació adequada, així com les gàbies necessàries per al seu transport segur.

A més, conscients de la importància de controlar les poblacions d’animals per prevenir problemes majors, hem aplicat una part d’aquesta subvenció a l’esterilització de les colònies de gats salvatges. Aquesta mesura és crucial per evitar la propagació i el creixement descontrolat d’aquestes colònies, contribuint així a un entorn més saludable i equilibrat per a tots.

Aquestes iniciatives són una mostra del nostre compromís no només amb la gestió eficaç de les plagues urbanes i el control d’animals domèstics, sinó també amb el respecte i la cura dels animals que viuen en el nostre municipi. Gràcies al suport de la Diputació de Tarragona, hem pogut prendre mesures significatives que beneficien tant els animals com la comunitat en general.

Més notícies