Renovació de la xarxa d’aigua de Bonany i Valldossera gràcies als fons Next Generation

Publicat el 13/11/2022

L’Ajuntament de Querol tirarà endavant l’any 2023 el projecte té com a objectiu la renovació de la xarxa d’aigua en baixa a l’entitat singular del nucli de Bonany, masies properes  i Valldossera, mitjançant la construcció d’un nou traçat des del dipòsit de Bonany. Els últims anys s’han detectat moltes fugues, taps de calç i és urgent una renovació total del seu traçat.

Per tot això, l’Ajuntament de Querol va presentar un projecte a la convocatòria de les subvencions de Presidència  de la Generalitat per a la millora i renovació de les xarxes d’abastament d’aigua en baixa dels municipis petits i mitjans de Catalunya, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançats amb els fons europeus Next Generation del mes d’agost.

Un cop resolta la convocatòria Querol, ha aconseguit 103.002 euros obtenint la tercera millor puntuació de la convocatòria. Aquesta obra està prevista que s’incorpori en el pressupost 2023 que conjuntament amb altres subvencions farà del pressupost 2023 el més alt de la història del municipi.

Més notícies