Pacte d’Estat 2023 – Ministeri d’Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere.

Publicat el 08/07/2024

Subvenció per la Igualtat | Activitats contra la Violència de Gènere | Ajuntament de Querol
Per Resolució del 17 de juliol de 2023, de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere, es va adoptar acord pel que es concedeix a l’Ajuntament de Querol la quantitat de 1.623,93 €, per al desenvolupament de noves o ampliades competències reservades a les entitats locals en el Pacte d’Estat contra la violència de gènere per l’exercici 2023, publicada en el Butlletí Oficial de l’Estat (B.O.E.) número 172 de 20 de juliol del 2023.

Les actuacions portades a terme per l’Ajuntament de Querol en referencia a aquesta subvenció, han estat:

  • Obra de teatre – Monòleg amb visió Feminista «ELLES (Nosaltres)», el 8 de desembre de 2023 a Local Social de Ranxos de Bonany
  • Taller de confecció i disseny de «Totebag» amb missatges en motiu del 8M, el 16 de març de 2024 al Local Social de Mas Bermell
  • Edició dels llibrets «Especial Campanya 8M»

Gràcies a aquesta subvenció, podem seguir treballant i fent difusió per la igualtat i contra la violència de gènere. Volem que les dones puguin aprendre a reconèixer la violència de gènere en totes les seves formes existents. Que per desgràcia hi ha petits gests o males conductes «molt habituals» o «molt normalitzades», però no per això han de tolerar-se i permetre que segueixin succeint. Volem que tota dona i l’entorn pugui aprendre a reconèixer-les, i donar la força necessària davant la por de demanar ajuda si cal demanar-la. També volem que sentin el suport emocional i tinguin els recursos perquè les dones puguin trobar la seva veu i enfrontar-se a aquestes situacions amb confiança i força.

Des de l’Ajuntament de Querol treballem i seguirem fent-ho per una societat més justa! Aquesta lluita és de totes i per a totes.

Més notícies