L’Ajuntament de Querol impulsa mesures de suport a les activitats turístiques i de restauració del municipi

Publicat el 07/05/2020

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Querol ha aprovat per unanimitat una sèrie de mesures per promoure i donar suport a les activitats turístiques i de restauració del municipi de Querol que treballen dins la legalitat vigent i que s’han vist afectades pel COVID-19.

Són les primeres actuacions, atès que l’evolució del COVID-19 ha creat una situació d’emergència sanitària sense precedents, que ha portat associada una greu crisi econòmica, amb el tancament dels establiments comercials, bars, restaurants, establiments turístics, etc. L’Ajuntament de Querol es conscient del perjudici econòmic que han sofert els negocis establerts al municipi, especialment els que per funcionar han de tenir un establiment obert al públic.

Aquestes mesures són:

-Donar suport i promoure les activitats turístiques i de restauració afectades pel COVID-19, que consten regulades al municipi de Querol, que estiguin en actiu, següents:

-Pel que fa a la promoció, elaborar un mapa d’excursions amb les dades de tots els establiments turístics i demanar-los informació per a fer-ne promoció a les xarxes socials municipals.

– Donar-los suport amb el lliurament d’una garrafa de desinfectant, un dispensador automàtic i hidrogel.

Més notícies