L’Ajuntament de Querol adquirirà un cotxe elèctric i equiparà amb energia solar l’OAC de Bonany gràcies a una subvenció del PAESC 

Publicat el 11/10/2022

L’Ajuntament de Querol ha aconseguit un any més una subvenció del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de la Diputació de Tarragona. Seran 59.408 euros que es destinaran a diverses accions relacionades amb l’acció climàtica i la transició energètica.  

La part més important, 34.408 euros, permetrà adquirir un vehicle elèctric i instal·lar 6,6 Kw d’energia solar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de Bonany. 

A més, 15.000 euros s’invertiran en les franges perimetrals de protecció davant els incendis forestals: 12.000 amb mitjans mecànics i 3.000 amb silvipastura. Recordem que l’Ajuntament de Querol és pioner en aquesta forma de manteniment dels boscos utilitzant ramats i aquest serà el desè any que ho porta a terme. 

Finalment, 10.000 euros seran per a fomentar la recollida selectiva, a través de l’edició de material i campanyes de sensibilització. 

L’Ajuntament de Querol ja ha accedit a les subvencions del PAESC en anys anteriors i li ha permès l’equipament amb energia solar i l’aïllament d’edificis municipals o adquirir tres estufes de biomassa per a dependències municipals. 

Més notícies