L’Ajuntament de Querol, actiu des de l’inici de la crisi del COVID-19

Publicat el 26/03/2020

Des de l’inici de la crisi de l’emergència sanitària a causa del coronavirus COVID-19, l’Ajuntament de Querol s’ha fet càrrec de la distribució dels aliments de la Creu Roja al municipi que es reparteixen mitjançant el Consell Comarcal de l’Alt Camp, que és qui tramita aquestes ajudes. Concretament hem fet arribar aquestes ajudes a 22 famílies de tot el municipi i al Pla de Manlleu.

També l’Ajuntament de Querol està fent arribar les targetes moneders (en la imatge) del Departament d’Educació de la Generalitat pels nens i nens que tenen beca del menjador escola perquè puguin continuar fent els àpats essencials, concretament són unes vises electrons que s’autocarreguen a mesura que s’allarga el confinament. També es fa un seguiment de deu famílies vulnerables que necessiten algun tipus d’ajuda aquests dies i ens ho han demanat.

Des de l’Ajuntament de Querol volem fer una crida perquè la gent que pugui ajudi o continuï ajudant als veïns i veïnes per les compres de primera necessitat. Volem agrair a una veïna que en ha facilitat guants de plàstic per poder realitzar totes aquestes tasques.

Per últim recordar que l’Ajuntament atent telefònicament o per correu electrònic a info@querol.cat.

Més notícies