Javier Puit guanya la 4a Cursa ‘Els dos cims de Querol’

Publicat el 08/05/2016

La quarta edició de la Cursa ‘Els dos cims de Querol’ ha coronat Javier Puit com a vencedor, amb un temps d’1:26.34. La competició ha comptat amb 60 participants, la meitat que altres anys a causa del canvi de dates i la coincidència amb la Cursa l’Alba de Montserrat.

En canvi, en aquesta quarta edició de la cursa hi ha hagut un gran nivell entre els participants i s’ha notat en els temps. El guanyador, Javier Puit, venia de ser tercer en la gran trail Aneto Posets de 120 km, i quart del Trencacims Pauls de 50 km i guanyador de la marató muntanya de la Talaia de Vilanova. A més ha estat convidat a la Ultra trail del Montblanc i altres proves transalpines.

En segon lloc ha quedat Joan Rosich, guanyador de la primera edició i que més recentment ha quedat tercer a la Mitja Marató Ultra Trail de Barcelona. Rosich ha parat el crono en 1:29:17. Tercer ha estat Gerard Gil, amb 1;29:45. La primera fèmina ha estat Edurde Zarpe, amb 1:54:43, seguida de Nati Rubio, amb 1:59:23, i Diana Carrasco, 2:02:35.

Els participants han agraït la bona organització, com de ben marcat que estava el circuit que feia impossible perdre’s, els controls , avituallaments i han afirmat que repetiran en properes ocasions amb altres companys. Per a la realització de la prova s’han mobilitzat fins a 45 voluntaris.

Classificacions de l’edició 2016 de la Cursa Els dos Cims de Querol

Fotografies de l’edició 2016 de la Cursa Els dos cims de Querol

Més notícies