Els Ajuntaments de Mont-ral i Querol, a favor de la creació de l’Agència de la Natura de Catalunya

Publicat el 27/05/2020

Els alcaldes de Querol i Mont-ral, Jordi Pijoan i Francesc Xavier Pagès respectivament, han signat el manifest per l’aprovació de l’Agència de La Natura i traslladaran aquest manifest al ple municipal per ratificar la decisió. Mont-ral i Querol són els dos municipis amb més hectàrees protegides de l’Alt Camp i entenem que l’Agència i les polítiques de conservació han de ser un impuls definitiu del desenvolupament socioeconòmic de les àrees rurals.

En termes econòmics està calculat que per cada euro de despesa pública que es destina als espais protegits se’n generen 10 en forma d’aportació a l’economia del territori. Per aquest motiu i perquè ha de ser una eina més cap a una transició cap a un model de vida sostenible des d’aquests territoris rurals i forestals donem suport a la creació de l’Agència.

Al País existeixen nombroses agències, com l’Agència Catalana de l’aigua que a dia d’avui ningú discuteix la feina que ha fet en el sanejament dels nostres rius i platges i la feina que encara té pendent. Animem a altres Ajuntaments, entitats i ciutadans ha donar suport al manifest.

Accedeix al MANIFEST: APROVACIÓ URGENT AGÈNCIA DE LA NATURA

Més notícies