El delegat del Govern, Òscar Peris, visita el municipi de Querol

Publicat el 06/03/2017

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, ha visitat aquest dilluns 6 de març el municipi de Querol, en el marc de les visites protocol·làries que està fent a les diverses localitats de la demarcació. Peris ha signat el llibre de visites de l’Ajuntament i ha visitat, acompanyat de l’alcalde, Jordi Pijoan, l’Aixopluc dels Castells del Gaià i les diferents urbanitzacions del municipi.

Pijoan ha explicat al delegat del Govern català les principals preocupacions del municipi, entre els quals estan el desenvolupament de les urbanitzacions i el problema de les llicències d’obres que no es poden atorgar perquè no hi ha els plans urbanístics fets. També han tractat de temes turístics, una àrea que el municipi està potenciant. Peris s’ha interessat per aquests problemes i s’ha posat a disposició per a col·laborar a solucionar-los.

Han fet seguiment també dels temes en què estan implicades les dues administracions. Les darreres setmanes, la Generalitat ha fet diversos pagaments, entre els quals el corresponent al darrer Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM), pendent de fa cinc anys.

Més notícies