Com s’han de gestionar els residus de poda i fulla de la nostra parcel·la?

Publicat el 07/08/2020

La superfície mitjana de la parcel·la de les nostres urbanitzacions és de 2000 m2 i generen molts residus de poda. Les restes de poda i fulla NO s’han de gestionar mitjançant el contenidor marró de la orgànica que està destinat a les restes de menjar. 

Així què podem fer amb la poda?

1. Compostatge a la mateixa parcel·la per treure’n un adob

2. Acumular les restes de poda a la parcel·la  i esperar els permisos de crema de la temporada d’hivern.

3. Portar-los a la deixalleria 

Què hi va al contenidor marró?

-Restes de carn i peix
-Restes de fruita i verdura
-Restes d’infusions, marro de cafè i taps de suro
-Paper de cuina i tovallons bruts
-Petites restes de jardineria (fulles, flors seques…) (en petites quantitats)

NO

-Excrements d’animals
-Grans restes de jardineria (troncs, branques…)
-Mobles, fusta envernissada,

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner

Bàner
Bàner
Més notícies