Caminada Querol – El Pont . Terres del Gaià

Publicat el 29/08/2014

El passat diumenge l’Ajuntament de Querol va donar a conèixer als seus veïns el tram de les Terres del Gaià que passa pel municipi. Aquesta tram ha estat arranjat durant els dos últims anys gràcies a l’Ajuntament de Querol, la brigada del programa del servei ocupacional de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de l’Alt Camp. A més a més ha disposat d’una subvenció extraordinària de la Diputació de Tarragona per la recuperació de diversos passos conjuntament amb l’Ajuntament.

L’excursió va acollir 76 persones que van sortir de Querol a les nou del matí. Durant el trajecte van passar pel pas de Mas Boixanc, la Balma de l’Espluga, l’antiga presa i reg de l’Espluga, l’estret de Biosca, l’antiga mina i la central fins arribar a la presa dels regants, ja en terme del Pont d’Armentera. D’allà es va seguir fins el camí dels riastres i arribar al Pont on l’Ajuntament va posar un servei d’autocar per tornar a Querol i fer un refresc a la plaça del poble.

Es preveu que en els pròxims mesos es faci l’ inauguració oficial de tot el tram, que va de Tamarit a Santa Coloma de Queralt.

L’Ajuntament ha aprofitat aquests dies d’estiu per donar-ho a conèixer als seus habitants i estiuejants.

Més notícies