1a Mostra de gastronomia i vins d’alçada al Pla de Manlleu el 23 d’agost

Publicat el 19/08/2014

El proper dissabte 23 d’agost el Pla de Manlleu acollirà la primera edició de la Mostra de gastronomia i vins d’alçada. Es tracta d’una iniciativa nascuda de la mà dels restauradors i cellers d’aquest poble del municipi d’Aiguamúrcia amb l’objectiu de donar a conèixer els seus productes i el seu origen.

En la mostra, es podran tastar diferents plats tradicionals i els vins elaborats amb raïms procedents de les vinyes del Pla de Manlleu, un dels indrets més alts de la DO Penedès, amb un cos i ànima propis.

Entre els cellers participants hi haurà Les Torres de Selma, El nou de +500, Cal Casany XVI, i el Mas de la Basserola entre d’altres. Tots presentaran vins elaborats amb raïm 100% de la zona i de varietats tradicionals molt lligades a la terra, com la parellada o montonec i l’ull de llebra…entre chardonays, merlots, syrah, cabernets i moltes més.

Programa

18.30h Sortida des de la plaça: Caminada entre vinyes fins a l’ermita romànica de Sant Miquel, amb explicacions del terrer i les varietats de raïm. A l’ermita, refrigeri i explicació històrica. Activitat gratuïta.

19.30h Davant del Cafè noucentista del Pla de Manlleu: Trobada de Plaques de Cava.

20:00h Al Cafè noucentista del Pla de Manlleu: Obertura de la 1a Mostra de gastronomia i vins d’alçada. Venda de tiquets al Cafè noucentista.

20:45h A la sala del Cafè: Concert amb la Increïble història de Carlos i Carolina.

Informació a mostravins@gmail.com

Més notícies